Programok

A FACSEMETÉTŐL A FARÖNKIG – 600 Ft/fő

A program a helyi erdészetben indul. A modulvezető bemutatja a gyermekeknek a faültetést, feldolgozást, és azt, hogy mi készül a kitermelt fából. Séta az erdőben, fák megfigyelése.

TÚRA A VÁRROMHOZ – 600 Ft/fő

Erdei séta a Pusztavár várromhoz, közben a vár történetének és a hegyvidéki életnek a  bemutatása, indulás szürkületben, visszaút sötétben.

SZÖRPÜZEM LÁTOGATÁS, SZÖRPKÓSTOLÁS – 1.600 Ft/fő

Játékos beszélgetés a természetről, gyümölcsökről, mi az, ami egészséges és mi az, ami nem, valamint a szörp és natúr lé készítéséről. Bekukkanthatnak egy kicsit a gyerekek az üzem menetébe, és szörpöt kóstolhatnak.

BOGRÁCSOZÁS – 1.500 Ft/fő

Szabad tűzön készült étel közös elkészítése modulvezetővel
Kétféle módja van a bográcsozásnak:
1. A csoport hoz minden hozzávalót, beleértve a bográcsot, igény esetén műanyag tányérokat, evőeszközöket, stb… is.) Ebben az  esetben ők készítik el az ételt, mi modulvezetőt ahhoz nem adunk. Ekkor természetesen nem kell fizetni. A falu elején található focipályán van erre lehetőség vagy a Ruszin Parkban.
2. Mi adunk mindent, a modulvezető pedig elkészíti az ételt. A gyerekek természetesen besegíthetnek, részt vehetnek a főzésben is.

KENYÉRSÜTÉS – 1.600 Ft/fő

12-14 FŐTŐL

KENYÉRLÁNGOS SÜTÉS – 1.600 Ft/fő

(12 FŐTŐL) A csoport kiválaszthatja a feltétet, együtt dagasztanak, kelesztenek, sütnek.  3-4 órát vesz igénybe.

BABAKÉSZÍTÉS – 800 Ft/fő

A babák a modulvezető utasításai alapján (és segítségével) készülnek textilből, amit majd gyerekek hazavihetnek.  Az elkészítési idő változó.

GYÖNGYFŰZÉS – 800 Ft/fő

A gyerekek választhatnak, hogy karkötőt vagy nyakláncot készítenek maguknak.

KÉSZÍTSD EL A VILÁG LEGEGÉSZSÉGESEBB GUMICUKRÁT! – 1.200 Ft/fő

Cukor- és tartósítószer-mentes gyümölcszselé készítése. A jelentkezők létszáma: max. 10 fő. A foglalkozás időtartama: kb.  1-2 óra.

KÉSZÍTSD EL A VILÁG LEGEGÉSZSÉGESEBB GUMICUKRÁT! – 1.500 Ft/fő

Cukor- és tartósítószer-mentes gyümölcszselé készítése – gyümölcslé kóstolással! A jelentkezők létszáma: max. 10 fő. A foglalkozás időtartama: kb.  1-2 óra.